tiistai 27. marraskuuta 2012

Huoltoa ja harjoittelua

Rakkaalle naapurilleni tein geelikynnet 2vkoa ja 5 pvää sitten, ja kerranki pysyny kynnet (yhtä lukuun ottamatta) sen verran hyvin sormissa että pääsin ensimmäistä kertaa huoltamaan.

Tässäpä ennen ja jälkeen kuvat:




































"Asiakkaalla" oli töissä kolahtanu etusormi niin että kynsi halennu puoleen väliin asti ja sitte oli repässy irti ja lopputuloksena oli sitten omasta kynnestä lähteny sen verran paljon irti (semmonen kerros, ei näy kunnolla kuvassa) että ei ruvettu tippiä laittamaan vaan pistettiin kirkas geeli suojaamaan ja pari timanttia notta sopii joukkoon ja nyt vaan annetaan olla ja ootellaan että paraneepi. :)

Oon nyt alkanu pikkuhiljaa harjottelemaan erilaisia koristeluja lakoilla. Kovasti kaipailisin akryylimaaleja ja kunnon siveltimiä, mutta siihen asti että ne saa hommattua mennään ihan tavallisilla kynsilakoilla ja koristelulakoilla. Tämmöstä oon saanu aikaseksi:


Mikä on sinun suosikkisi? :)





















Eräs ystäväni (innokas kalamies) halusi, että teen hänelle "onnenkynnen"
ja pyysi taiteilemaan kalan. Kuka arvaa mikä laji kyseessä? :D






































2 kommenttia:

  1. Hyvännäköiset geelit oot saanut aikaan! Sulle on haaste odottamassa mun blogissa(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oih, ensimmäinen haaste! :D Pitääpä alkaa vastailemaan kunhan on sopivasti aikaa (eli kunhan lapsi untenmailla. :D), mielenkiinnolla ootan myös Maamen vastauksia. :P

      Poista